Ufo aftonbladet

Ufo – Aftonbladet

Ufo

Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Ufo på Aftonbladet.se. 13 FEBRUARI NYHETER. Robin och Sandra såg en blinkande ballong över …

Ufo-experten: ”Det som händer nu är unikt” – Aftonbladet

Ufo-experten: ”Det som händer nu är unikt”

13 feb. 2023 — I fredags sköt det amerikanska försvaret ned ett ufo, ett ”oidentifierat flygande föremål”, stor som en bil över Alaska. Samtidigt kommer fler …

Flera flygande föremål har observerats i luftrummet över Nordamerika den senaste tiden. Fyra av dem har skjutits ned. ”Att skjuta ned ufon är ytterst ovanligt”, säger Clas Svahn på Ufo-Sverige.

Kina: Förbereder oss för att skjuta ner ufo – Aftonbladet

Kina: Förbereder oss för att skjuta ner ufo

12 feb. 2023 — Ett ufo har upptäckts vid den kinesiska kuststaden Rizhao, rapporterar landets statsmedia. Nu förbereder man sig för at.

Ett ufo har upptäckts vid den kinesiska kuststaden Rizhao, rapporterar landets statsmedia. Nu förbereder man sig för at

Ufo-Sverige – Aftonbladet

Ufo-Sverige

Det senaste om Ufo-Sverige. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Ufo-Sverige på Aftonbladet.se.

Larmet: Allt fler amerikanska piloter ser ufon – Aftonbladet

Larmet: Allt fler piloter i USA ser ufon

13 jan. 2023 — Allt fler amerikanska stridspiloter rapporterar att de har stött på oidentifierade flygande föremål. Antalet observation.

Allt fler amerikanska stridspiloter rapporterar att de har stött på oförklarliga flygande föremål. Antalet observationer har ökat det senaste året – och nu varnar amerikanska myndigheter för att ufon utgör ett hot mot säkerheten.

Läckt dokument avslöjar vad det var USA sköt ner – Aftonbladet

Sköt ner Ufo i USA: Läckt dokument från Pentagon avslöjar

för 7 dagar sedan — Men nu kommer nya uppgifter om de nerskjutna objekten – i ett läckt dokument från Pentagon. Det började med den kinesiska spionballongen som …

Joe Biden har kritiserats för sin tystnad. Hans pressekreterare har skämtat om ET. Men nu kommer nya uppgifter om de nerskjutna objekten – i ett läckt dokument från Pentagon.

Ufo – Aftonbladet TV

Nya amerikanska uppgifter om UFO-observationerna. Nasa bekräftar nu att 300 UFO-observationer gjorts efter de uppmärksammade pilotfilmerna.

Se de senaste klippen, programmen och följ alla livesändningar från Aftonbladet TV här.

Sköt ner nytt ufo – militären söker svar i vildmarken – Aftonbladet

Ufo USA och Ufo Kina – militär jagar vraket i vildmarken

13 feb. 2023 — Amerikanskt stridsflyg har skjutit ner ett nytt objekt som färdades över Michigan. Samtidigt jagar kanadensisk militär vraket efter ufot som …

Amerikanskt stridsflyg har skjutit ner ett nytt objekt som färdades över Michigan. Samtidigt jagar kanadensisk militär vraket efter ufot som ligger utspritt i vildmarken.

Militären i hemlig rapport: Piloterna har sett 300 ufon

USA i hemlig rapport: Har sett 300 ufon

25 okt. 2021 — Amerikanska piloter har gjort minst 300 ufo-observationer på himlen sedan 2004. Länder som Kina och Ryssland misstänks l.

Amerikanska piloter har observerat minst 300 ufon sedan 2004. Länder som Kina och Ryssland misstänks ligga bakom delar av de mystiska fenomenen – men Nasa-chefen öppnar samtidigt för något större.

Robin och Sandra såg en blinkande ballong över Mockfjärd

Robin och Sandra såg en svensk ballong sväva över Mockfjärd

13 feb. 2023 — En lördagskväll i januari upptäckte Mockfjärdsborna Sandra och Robin att det blinkade på himlen. I kikare såg det ut so.

En lördagskväll i januari upptäckte Mockfjärdsborna Sandra och Robin att det blinkade på himlen. I kikare såg det ut so

Keywords: ufo aftonbladet, aftonbladet ufo